Full 3
DKS Låse & alarm
Eksperter i biloplukning på alle mærker og årgange
Full 3
Full 3
DKS Låse & alarm
Eksperter i biloplukning på alle mærker og årgange
Full 3
previous arrow
next arrow

HURTIG BILOPLUKNING PÅ LOLLAND-FALSTER & SYDSJÆLLAND

Oplever du, at du ikke kan komme ind i din bil? Har du smækket bildøren og glemt nøglerne inde i bilen? Måske er nøglen knækket i låsen, da du prøvede at låse bildøren. Måske er bilnøglen blevet væk, bortkommet, og du kan derfor ikke komme ind i bilen.

DKS Låse & Alarm kommer hurtigt ud til dig, hvis du har brug for hjælp med en biloplukning. Hvis du har problemer med at komme ind i din bil skal du blot ringe til os! Vi kører ud og laver biloplukning på hele Lolland-Falster og Sydsjælland.

Når andre låsesmede forgæves har prøvet at låse bilen op, er det DKS Låse & alarm, der løser opgaven. Vi har mange års erfaring og er specialister inden for biloplukning, også nyere biler med med Deadlock. Eksempelvis: VW, MERCEDES, BMW, AUDI, PORSCHE, SEAT, JAGUAR, FORD…

 

Det meget vigtigt for os, at vi yder en god service overfor kunden, og vi kører ikke igen før biloplukningen er løst professionelt og effektivt.

Ring til os for en biloplukning

Skulle uheldet være ude og har du behov for en biloplukning, kommer vi straks ud til dig. Vi har døgnvagt på biloplukning så du kan kontakte os på telefon døgnet rundt. Som regel kan vi pr telefon oplyse dig prisen for en biloplukning.