SIKRING FOR PRIVATE

ADGANGSKONTROL

DKS Låse & Alarm har flere løsninger inden for adgangskontrol til private. Er du træt af at holde styr på alle nøglerne? Dine nøgler kan nemt udskiftes med chip eller kode greb, så dem med chip eller kode kan komme ind. Det er slut med at låse sig ude eller glemme nøgler - nu kan du altid komme ind.

ALARMER

DKS Låse & Alarm tilbyder forskellige alarmløsningerfor private. Alarmløsningerne er en god idé til at sikre sin bolig, mod uvedkommende. DKS Låse & Alarm tilbyder alarmpakke løsninger på abonnoment, hvor du kan sikre dit hjem til en god pris med installation og årlig service. Du har desuden mulighed for at tilkøbe en vagtordning til alle alarmer, så du kan føle dig sikker i eget hjem.

DØRSPIONER

DKS Låse & Alarm tilbyder montering af dørspioner i private boliger. Dørspioner kan installeres med en skærm på indersiden af din hoveddør, så du nemt kan se hvem der står udenfor din hoveddør, inden du lukker døren op. Dørspionen kan tilkøbes med en overfaldsalarm, som ved et tryk informerer vagtordningen om din position. Øg sikkerheden i dit hjem, så du kan sove trygt om natten.

LÅSESYSTEMER

DKS Låse & Alarm tilbyder opgradering af låsesystemer, kopier af eksisterende nøgler og meget mere. Hvor mange kopier findes der af dine nøgler? Er det nøgler du har overtaget i et huskøb eller ved et lejemål? Og hvor gamle er dine nøgle? Er dine nøgle sikkerhedsgodkendte? Hvis ikke dette er tilfældet dækker forsikringen ikke. De 5 stiftede låses tider er ovre sikkerheden skal højnes i alle private hjem.

OVERVÅGNING

DKS Låse & Alarm tilbyder forskellige overvågningsløsninger for private. Overvågning er en god idé til at sikre sin bolig, mod uvedkommende og indbrud. DKS Låse & Alarm tilbyder færdige overvågnings-pakke løsninger. Hertil kan tilkøbes en harddisk der lagre optagelserne, så du kan gennemse dem ved indbrud. Når sikkerheden højnes mindskes chancen for indbrud og overfald.

TERASSEDØRSGREB M. KODE

DKS Låse & Alarm tilbyder forskellige terassedørsgreb for private. Terassedørsgreb er er en god idé at installere på terassedøre for at sikre sin bolig mod uvedkommende og indbrud. DKS Låse & Alarm tilbyder terassegreb med eller uden kode, fordelen er at de låses indefra og bliver meget svære at bryde op udefra. Når sikkerheden højnes mindskes chancen for indbrud og overfald.

VINDUESLÅSE

DKS Låse & Alarm tilbyder vindueslåse for private. Vindueslåse er er en god idé på alle de vinduer der er i risikozonen for at blive brugt ved indbrud/overfald. DKS Låse & Alarm tilbyder vindueslås med der låses indefra og derved bliver meget svære at bryde op udefra. Når sikkerheden højnes mindskes chancen for indbrud og overfald.