Full 3
DKS Låse & alarm
Låsesmed med døgnvagt på Lolland Falster
Full 3
Full 3
DKS Låse & alarm
Akut oplukninger på hele Lolland Falster
Full 3
Full 3
DKS Låse & alarm
Stor ekspertise i alarmer, låse, overvågning og sikkerhed
Full 3
Full 3
DKS Låse & alarm
Vi udfører alle låseopgaver og en række specialopgaver
Full 3
Full 3
DKS Låse & alarm
Sikringseksperter i låse, alarm og overvågning
Full 3
Full 3
DKS Låse & alarm
Ring til os ved spørgsmål
- det koster ikke noget
Full 3
previous arrow
next arrow

Låsesmed i Nykøbing Falster

Har du brug for en låsesmed i Nykøbing Falster? Så kan du kontakte DKS Låse & Alarm. Din lokale låsesmed med akut udrykning.

Som låsesmed i Nykøbing F., udfører vi oftest følgende:

  • oplukning af låse
  • omkodning af låse til nye nøgler
  • låse monteringer, specielt den nyere og mere sikre kasselås, samt ekstra låse
  • dørlukkere samt dør-automatik på opgangs døre, samt porte og låger
  • gratis sikkerhedstjek
  • alarmsystemer
  • videoovervågning

Hos DKS Låse & Alarm bliver du taget imod med åbne arme. Vi vægter høj kvalitet og hurtig akut udrykning, så alle nemt kan få den hjælp de har behov for. Har du fået smækket dig ude? Skal sikkerheden opgraderes? Eller ønsker du et professionelt tilbud på et låsesystem? Du kan til altid kontakte DKS Låse & Alarm – din lokale låsesmed i Nykøbing Falster, for et uforpligtende tilbud.

Er sikkerheden i top hjemme hos dig?

Vi oplever ofte at mange boliger, lejligheder og sommerhuse har forældede låsesystem monteret. Vi er tit i tæt dialog med viceværter for de mange boligselskaber i Nykøbing Falster, omkring forbedringer af sikkerheden på deres ejendomme. Vi monterer bla. RukoKaba og Dorma RS8 låsesystemer.

Vi ser det som vores pligt, at vejlede og rådgive omkring de rette sikringstiltag der skal til, for at boligen er bedst muligt sikret. I mange scenarier er udlejer og lejer ikke bevidste om det lave sikkerhedsniveau. Er du i tvivl om din lås er “up to date”? Kan du altid kontakte DKS Låse & Alarm for en uforpligtende pris eller booking af en gratis evaluering af sikkerheden hjemme hos dig. Vores opgave er at sikre din sikkerhed, så du trygt kan være i eller fra din bolig uden bekymring for indbrud.

Ofte skal der meget lidt til for at øge hjemmets sikkerhed og derved passe bedre på dem, som bor i boligen. Mange gange handler det om at montere eller justere allerede installeret låseudstyr, således at døren eller porten aflåses korrekt. Specielt for opgangsdøre og porte er det særligt vigtigt at låseudstyret er i orden og løbende vedligeholdes, netop disse type opgaver, har vi stor erfaring i og stærke prisbevidste løsninger til.

Bestil et gratis sikkerheds tjek nu:

33 112 112

 

 

Vi vil så gerne høre fra dig