Blog

11 months ago

DKS Låse & Alarm

Kære kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Du og din familie ønskes alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår. År 2020 har været udfordrende for os alle, men vi har stået sammen, vist respekt og samfundssind. Jeg er meget beæret og lykkelig over, at trofaste kunder samt nyankomne kunder har valgt at støtte min virksomhed igennem en så utænkelige situation, som vi alle pludselig er ramt af. Trods mundbind, handsker og sprit, har vi alligevel kunne finde glæde. Stor tak for jeres opkald, indhentning af tilbud og ordrer. Jeg glæder mig til 2021!

Vi har som vanligt døgnåbent på tlf.: 33 112 112.

Mange jule hilsner
Dennis Skaarup
...

View on Facebook

12 months ago

DKS Låse & Alarm

Er din terrassedør sikret mod indbrud? 🔍 Deltag i Folketidendes julekalender og vær med i konkurrencen om et greb med kodelås fra DKS Låse & Alarm. Vinderen trækkes live i Radio SydhavsØerne mellem kl. 14.00-17.00 - den første, der besvarer opkaldet vinder præmien.

Du kan deltage her: lolland.folketidendejulekalender.dk - glædelig 2. december 🤶🎅 og held og lykke!
...

View on Facebook

1 years ago

DKS Låse & Alarm

Tak for en brag kamp til LOU BUSINESS GOLF TURNERING 2020. DKS holdet fik en flot tredje plads! 🥉 De brave spillere fra venstre er: Poul Nielsen, Claus Madsen, Erik Hansen og Tom Kristoffersen.
Ved hul 11 var der mulighed for at vinde en bil til en værdi af 100.000 kroner hvis man lavede en “Hole in one” - dette klarede Claus Madsen næææsten, med blot 95 cm fra en Hole in one. 🤩
Rigtig god weekend til jer alle!
...

View on Facebook

2 years ago

DKS Låse & Alarm

På lørdag får de fire pensionerede cirkuselefanter endelig lov til at udforske de store grønne vidder på Elefantsletten midt i Knuthenborg Safaripark 🐘. De fire elefanter er heldigvis faldet godt til i deres 2.000 kvadratmeter store stald som DKS Låse & Alarm har fået lov at lave låse på 🍀
Det var en stor oplevelse og noget anderledes arbejdsdag 🐒🦓🦒🐘

Min familie og jeg glæder os meget til at se elefanterne blive sluppet løs. Skal du eller din familie afsted? 🙊

📸 Knuthenborg Safaripark
...

View on Facebook